seamless flooring

NAADLOZE VLOEREN

 

seamless flooring

BETONHERSTEL & -BESCHERMING

 

seamless flooring

WATERAFDICHTING VOOR DE BOUWSECTOR

 

seamless flooring

WATERAFDICHTING VOOR TRANSPORT & CIVIELE TECHNIEK

 

'RPM BELGIUM VANDEX biedt specifieke en innovatieve waterdichtings-, beschermings- en hersteloplossingen voor de noden van verscheidene marktsegmenten'

NIEUWS

datum 05/09/2016

De stad der bruggen

 

In het Algerijnse Constantine, dat dankzij zeven kunstwerken die de twee delen van de stad met elkaar verbinden al bekend stond als de ‘stad der bruggen’, werd onlangs een ‘achtste wonder’ afgewerkt over de rivier de Rhumel. Hoewel de bestaande kunstwerken nauw samenhangen met de identiteit van de stad, dwong de groeiende verkeersoverlast van bijna een miljoen inwoners Constantine om een nieuwe brug te bouwen. Enkel zo kon het zijn positie als hoofdstad van Oost-Algerije handhaven en zich voorbereiden op zijn rol als Culturele Hoofdstad van de Arabische Wereld 2015.


Meer lezen

datum 05/09/2016

In het spoor van Gustave Eiffel

 

De RPM Belgium Vandex Group kan met trots melden dat ze de kans kreeg om Eiffels erfenis te helpen bewaren. We voorzagen de Ponte Eiffel in Viana do Castelo met een gespecialiseerd Matacryl waterdichtingsmembraan en zorgden ervoor dat het brugdek weer lange tijd in goede staat zal blijven.


Meer lezen

rpm belgium

 

Een project van 2design bvba webdesign roeselare