NIEUWS

Bezoek RPM Belgium Vandex op Infratech

Bezoek RPM Belgium Vandex op Infratech

Van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 januari 2019 vindt in de Rotterdamse Ahoy Infratech 2019 plaats. Deze internationale beurs brengt alle spelers in de wereld van infrastructuurbouw en water samen. Natuurlijk kan ook RPM Belgium Vandex niet ontbreken.

Lees verder

De stad der bruggen

De stad der bruggen

In het Algerijnse Constantine, dat dankzij zeven kunstwerken die de twee delen van de stad met elkaar verbinden al bekend stond als de ‘stad der bruggen’, werd onlangs een ‘achtste wonder’ afgewerkt over de rivier de Rhumel. Hoewel de bestaande kunstwerken nauw samenhangen met de identiteit van de stad, dwong de groeiende verkeersoverlast van bijna een miljoen inwoners Constantine om een nieuwe brug te bouwen. Enkel zo kon het zijn positie als hoofdstad van Oost-Algerije handhaven en zich voorbereiden op zijn rol als Culturele Hoofdstad van de Arabische Wereld 2015.

Lees verder

In het spoor van Gustave Eiffel

In het spoor van Gustave Eiffel

De RPM Belgium Vandex Group kan met trots melden dat ze de kans kreeg om Eiffels erfenis te helpen bewaren. We voorzagen de Ponte Eiffel in Viana do Castelo met een gespecialiseerd Matacryl waterdichtingsmembraan en zorgden ervoor dat het brugdek weer lange tijd in goede staat zal blijven.

Lees verder

 

 

Een project van 2design bvba webdesign roeselare