Oplossingen op maat voor constructies wereldwijd

RPM Belgium Vandex is ontstaan door de samenwerking van twee toonaangevende bedrijven die hoog-performante polymeren en cementeuze materialen ontwikkelen, produceren en verkopen.

Door deze vereende krachten is RPM Belgium Vandex een erkende wereldleider in, en een leverancier van materialen die de duurzaamheid en levensduur van constructiebeton en baksteen structuren verbetert.

RPM Belgium Vandex begrijpt dat de eisen die planners, architecten en bouwheren stellen aan gebouwen en materialen continue verhogen.

Daarom bieden we voor deze ontwikkeling actieve hulp en zetten de lijnen uit met producten die uitblinken in de nieuwste state-of-the art vooruitgang en door begrijpelijke service aan te reiken.

Door innovatie, know how, ervaring maar vooral door een sterke motivatie, ondersteunt RPM Belgium Vandex zijn producten met een uitzonderlijke service in R&D, testen en produceren. Daardoor geven we een toegevoegde waarde aan de basiskwaliteiten en voordelen van producten en oplossingen. Door te investeren in belangrijke testrapporten en keuringen zijn we in staat om aan de hoogste standaards en eisen te voldoen in verschillende industrietakken.

 

GDPR_Vendor_Addendum_Revision_5-2-18_-_RPM_Belgium

 

 

Een project van 2design bvba webdesign roeselare